Top Anime Series

Anime is voor de grootste nerds die op de geliefde grond van Moeder Aarde rondlopen. Vieze mannetjes die geilen op tekeningen van Japanezen waar spleetogen verwerkt zijn tot vissenoog en waar vrouwelijke rondingen, die vrouwelijke Japannertjes niet hebben, ineens tien keer ronder zijn. Zo klinkt het wel heel grappig, ja. En ik vrees dat velen het nog eens zijn met wat hierboven staat ook. Daarom deel ik jullie graag mede welke anime veilig is om te bekijken en zelfs voor de grootste anime-haters de moeite waard zijn.

Ik hoor vaak dat mensen het maar raar vinden als je anime kijkt en veel verwarren het ook met hentai. Nou moet ik zeggen dat het zo’n situatie is waar iemand de naam noemt van iets waar je niet van wil dat mensen weten dat je het kent, waar je het dan onbewust toch laat merken. Het is natuurlijk veel grappiger dat je met het bestaan van hentai bekend bent terwijl je niets met anime hebt. Oeps, BUSTED! Kort gezegd is zeggen dat hentai hetzelfde is als anime is zoiets als zeggen dat Ik Hou van Holland porno is. Een beetje vreemd dus. Even voor de duidelijkheid: de inleiding is meer toepasselijk voor hentai. Je zou er maar bij horen. Wel grappig dat één van de termen waarop mijn blog het meest is gevonden verbonden is aan hentai: tentacle rape. Waarom zou je denken? Geen idee, er is blijkbaar markt voor en dat maakt mij redelijk misselijk.

Oké, laat me dan maar beginnen aan de lijst. Pokémon hoef ik niet meer te noemen. Pokémon is een kinderserie, niet zoals de anime die ik hier benoem die niet geschikt zijn voor kinderen. Ben jij iemand die van tevoren al zegt van: ‘getekende shit is voor kinderen’ dan vrees ik dat je beter op het kruisje kunt drukken. Nu hoop ik natuurlijk dat jullie niet zo kortzichtig zijn, maar ik heb mijn lezers hoog zitten, dus dat zal wel goed zitten. Dat is hetzelfde als zeggen dat films als Love Actually voor homo’s zijn of dat Harry Potter voor jongens is. Bullshit dus. En geloof me, ik heb bij elk van deze series wel een traantje gelaten hoor!

Dit is mijn top 5

1. Bleach

2. Death Note

3. Monster

4. Another

5. Ghost Hound

Deze series heb ik volledig gezien (klik voor meer informatie):

Advertenties

2 gedachtes over “Top Anime Series

Reageren!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s